5 TIBETANACA PDF

This Pin was discovered by Ana K. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Music is one of the best ways to relieve a bad mood. If you or someone you know is going through a bad day, it doesn’t hurt to spread some cheer with a positive. Sorry, this document isn’t available for viewing at this time. In the meantime, you can download the document by clicking the ‘Download’ button above.

Author: Gamuro Akinorg
Country: New Zealand
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 18 April 2008
Pages: 341
PDF File Size: 1.29 Mb
ePub File Size: 19.68 Mb
ISBN: 569-6-51961-238-7
Downloads: 97050
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shazragore

Hvala vam mnogo ovako korisnim preporukama. Drugoj gdji sada odgovaram. Radila sam redovno vezbe po knjizi tako da sto se tice pravilnosti sigurno sam radila pravilno. Za srecu, nije bio oduzet, dobro se oseca, jedino je vrlo povucen u sebe.

Znaci, znam kako se rade sve vjezbe, samo ne znam zasto imam problema pri izvodzenja trece vjezjbe t. Dobri ljudi, zelim vam sve najlepse. Imam 60godina,a na izgledu mi mogu pozavideti i neki od 30g. A da vas pitam jos nesto.

Hvala jos jednom na svemu i sve najlepse. Uspjela sam pred nekoliko g. Vjezbe su pravi blagoslov, ja tbietanaca radim 6 mjeseci i jako sam zadovoljna. Table Posture, Wrist warm-up 5 tibetanaca Neck agility Rite 4: Biserkanemoj odustati od vjezbi jer su zaista nevjerovatne. Za deset tjedana dosao sam do 21 ponavljanja.

TAJNA 5 TIBETANACA -VEŽBE ČIJE EFEKTE JOŠ NIKO NIJE OSPORIO | M Cvetkovic –

Ove vezbe radim vec 8godina. Mozete i dulje raditi tu vjezbu ili vise puta dnevno. Hvala vam super ste! Ako Vam se povraca radeci te vjezbe imate problema sa prsljenovima u vratu. Da kazem i to da sam bolove imala pri stajanju u mjestu i dok setam, ali zahvaljujuci Tibetancima to je za mene proslost. Prestala sam, a tako su mi prijale. Sve sam procito vezano za tibetance al nigdje se ne spominje kako se dise kod prve vjezbe,cak nije objasnjeno ni u knjizi.

Draga Slavica, hvala ti puno, puno za tvoj veoma korisan odgovor. U pocetku nijesam mogla uraditi neke vjezbe, recimo drugu, cetvrtu i petu zbog bolova tibetaanaca kicmi od djetinjstva imam scoliosu lumbo-sacralnog dijela kicme te su me bolovi onemogucavali.

Prepisujem tekst iz knjige: Ja sam pocela svaku vezbu da radim po 5x i bas mi prija.

Pet Tibetanaca

Ines, pokusajte piti magnezij. Hvala na lepim clancima!

When you tibetanacw begin, try to do 1 or 3 repetitions of each exercise. Pocela sam sa vezbama,imale su divan uticaj na mene. Radim ih vec 6 godina i vjeruj mi da imam nevjerovatno pozitivna iskustva i na fizickom i na psihickom planu. Moje iskustvo mi govori da daju rezultate. Toliko da sam se jedva iz kreveta digla.

Ali, posebno je i da – fenomenalno je dobro. Da bi vam 5 Tibetanaca stvarno donijeli dugovjecnost i dobro zdravlje, uz njih je drugi kljucni faktor kvalitetna prehrana, sa sto vise neprocesurane i znatnim postotkom nekuhane, presne hrane, pretezno voca i povrca, uz povremeno manje kolicine mesa – tko voli. There, generations of 5 tibetanaca 5 tibetanaca have passed down a series of exercises with mystical, age-reversing properties.

Zar ne mozete kao i drugi sajtovi staviti neki filter na nekim sajtovima moras da budes registrovan da bi postavio komentar ili pak objavljuju komentare tek kad ih pregledaju. Vjezbe radim tek drugu sedmicu i sad sam na sedam ponavljanja jer sam pocela sa pet.

When you start this exercise, use tibetanada weight of your head to come forward instead of forcing your chin 5 tibetanaca your chest with your muscles. Ruke i noge su razmaknute oko 60 cm jedna od druge. Za samo dva dana, otkako sam pocela sa pravilnom vezbom, jas sam osetila pozitivne promene.

Osecam se bolje, imam vise energije. Ne znam da li je vec neko pitao,ali zanima me da li tibdtanaca vezbe da se rade u trudnoci,inace ulazim u 5. tibetajaca

Prva tri izvodim bez problema ali 4 i 5 nikako.